body sculpting
Een nieuwe manier van afslanken is body sculpting. Door deze speciale massage techniek worden vet cellen gestimuleerd om weer vanuit het lichaam afgevoerd te worden en de huid te verstewvigen en de collogeen en elastine proberen te herstellen, body sculpting bestaat uit de volgende behandelmethoden
* cavitatie
De fysieke trillingen (tot 1 miljoen per seconde) laten elk lichaamsdeel trillen dat zorgt voor unieke celmassage, het verbeterd en  verhogen van de vitaliteit van cellen, het bevorderen van de bloedcirculatie,het verbeteren van de voeding van huidweefsel,huidskleur en elastisch. Sterkere geluidsgolven kunnen de vetcellen beïnvloeden er ontstaat wrijving tussen vetcellen. Dit kan een effectieve werken op de verwerking van calorieën en vocht in vetcellen, daardoor kan de grootte van vetcellen worden verminderd. De vloeistof wordt vervolgens gemakkelijk op een natuurlijke manier uit het lichaam  verwijderd via het lymfatische systeem en urinewegen. Het doel  effectief verwijderen van vet.

* machinale cupping
het kan de vetzuren verbranden en de celgroote verminderen en de huid structuur versterken, verminderd cellulitis

* 3 polar RF
wordt gebruikt voor kleine zones zoals het gezicht

* 6 pole RF
maak de huid sterker en geeft het meer veerkracht door het herstelend vermogen van de huid kan er vernieuwde de collogeen en elastine aanmaak plaats vinden, de rode kleur zorgt ervoor dat de behandeling in de dermis plaatsvind.

*warm & Koude massage
– koude, een soort criolyse en kalmeerd de huid
– warme, insluizen van huidverstevigende producten

* bio huid lifting methode
-huidversterkend
-cellutitis vermindering & vetafbraak