Wenkbrauwen epileren/harsen

Bij deze behandeling gaan wij de perfecte wenkbrauw voor u creëren. Dit doen wij door te kijken naar de vorm van het gezicht, de gezichtsuitdrukking en de vorm van de natuurlijke wenkbrauw. U kunt er voor kiezen om een heel nieuw model in de wenkbrauwen te laten epileren, maar u heeft ook de keuze om alleen de haartjes die buiten u eigen model wenkbrauwen vallen te laten epileren. Wij voeren deze behandeling uit met een pincet of met hars, het voorkeur is dus aan u zelf. Met het pincet word haartje voor haartje verwijderd bij de wenkbrauwen. Hars gebruiken we vooral als er heel veel donshaar onder de wenkbrauw zit, zo heb je dit namelijk allemaal in één keer weg. Dit proces gaat altijd in overleg.

Wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen verven doen we door een mengsel te maken van een soort natuurlijke peroxide en verf. De verf passen we aan op uw eigen huid en wenkbrauwen, dit gaat altijd in overleg. De verf brengen we aan op de wenkbrauwen met een borstelkwastje zodat de huid niet onder de verf komt te zitten dit geeft direct een mooi resultaat. De verf laten we ongeveer vijf minuten intrekken, hierna word de verf verwijderd met speciale emulsie. Het in model maken van de wenkbrauwen kan d.m.v. harsen of epileren waarmee de wenkbrauwen  weer mooi van kleur en model zijn, u kunt weer met een stralende blik de deur uit.

Bovenlip harsen

De bovenlip harsen doen we door gebruik te maken van onze hars. De hars brengen we aan met een roller, vervolgens word de hars eraf gehaald met een harsstrip en worden alle haartjes meegenomen door de hars. Als nabehandeling gebruiken we een olie om de huid tot rust te laten komen, deze olie zorgt er ook voor dat de restjes hars op de huid worden verwijderd.

Wimpers verven

Het verven van de wimpers zorgt ervoor dat uw ogen meer opvallen. We maken gebruik van een verf met peroxide er doorheen. De kleur van de verf is op basis van uw eigen voorkeur, we doen dit dus ook altijd in overleg. De verf word op de wimpers aangebracht met een kwastje, vervolgens laten we de verf vijf tot tien minuten intrekken. Na de intrektijd word de verf verwijderd door te spoelen met water. De wimpers zullen langer en voller lijken waardoor dit een mooie blik creëert bij de ogen van de cliënt.

Lash lift

Door middel van de lash lift behandeling worden u natuurlijke wimpers gekruld. Dit resultaat blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. De lash lift behandeling is natuurlijk ook mogelijk in combinatie met het verven van uw wimper. Hierna zijn u wimper mooi gekruld maar ook diep zwart van kleur wat een mooie mascara look geeft.

Bij een lash lift behandeling worden de natuulijke wimpers gelift door middel van een natuurlijk siliconen vormpje. Er wordt bij deze techniek geen gebruik gemaakt van wimperextensions. Uw wimpers krijgen een natuurlijke krul die voor ongeveer 6 weken goed zichtbaar te zien is. Door dat de vormpjes mooi rond en van een natuurlijk silicoon zijn, zijn ze niet schadelijk voor de huid of wimpers en zult u ook geen knik ik de wimpers zien. Wat wel het geval is naar het gebruik van een wimper krultang. De lash lift behandeling is geschikt voor alle soorten wimpers en is niet schadelijk voor uw natuurlijke wimper

Na de behandeling mag u 2 uur lang uw wimpers niet nat maken. Dit i.v.m. het natuurlijke proces van het aannemen van de nieuwe vorm in uw wimpers. Na deze 2 uur zijn ze bestendig tegen water, zweet, tranen en slaap.

Wimper extensions one-by-one (coming soon)

Wimperextensions worden weleens verward met het opplakken van nepwimpers of wimperstukjes. Het betreft echter een hele andere techniek: bij de One by One wimperextensions wordt op elke natuurlijke wimperhaar wimperverlenging toegepast door 1 voor 1 elke wimperhaar te voorzien van een extension. Hiermee wordt volume en lengte gecreeërd, met als resultaat een prachtige oogopslag.

De extensions voelt u niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij u past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, de wimpers blijven zacht en flexibel. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor de eigen wimpers. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers One by One is 90 tot 120 minuten. Een opvulbehandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.

VOORDELEN

– Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers
– Lengte, dikte en curve aangepast aan jouw wensen
– Praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet
– Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zeewater
– Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper
– Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie
– Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
– Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips
– Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zorgen
– Natuurlijke uitstraling
– Wordt pijnloos opgebracht
– Blijft 6-8 weken zitten
– Geeft volume en kleur aan de eigen wimpers
– Wimperextensions laten de ogen gelift/opener lijken
– Geeft een jeugdiger uiterlijk

HOUDBAARHEID VAN WIMPEREXTENSIONS

Uw wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus 1 tot 8 weken zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij een refill oftewel opvulbehandeling iedere 3 tot 4 weken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het gewoon voor 1 keer te doen als u  bijvoorbeeld of vakantie gaat, trouwen, feestjes etc.

Indien u de wimperextensions wil laten verwijderen doe dit nooit zelf maar altijd door een ervaren wimperstyliste. De wimperextensionlijm (Lash eXtreme bond) die wordt gebruikt is niet oplosbaar met olie of andere make up reinigers. Deze wimperextensionlijm is alleen oplosbaar door de bijbehorende Lash eXtend gel remover te gebruiken.

 • Epileren wenkbrauwen
  € 9,95
 • Wenkbrauwen verven
  € 9,95
 • Wimpers verven
  € 9,95
 • Wenkbrauwen en wimpers verven
  € 17,00