Respect voor de natuur en de gezondheid van de mens.

Puur Schoonheid werkt vanuit respect voor de natuur en de gezondheid van de mens. Vandaar dat 80% van de producten natuurlijke ingrediënten bevatten. Ook houdt Puur Schoonheid rekening met veganisten, wij gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke niet op dieren geteste producten en zorgen ervoor dat er zo weinig mogelijk dierlijke ingrediënten gebruikt worden.

Veganist
Ben jij veganist geef dat even aan, het maakt ons blij jouw huid te verzorgen met natuurlijke ingrediënten.
Het is niet alleen mogelijk om de huid te laten verzorgen en te masseren. Puur Schoonheid geeft ook thuis verzorgingsadvies op maat.

.

Huid problemen

Heb je Huidproblemen dan hebben wij een speciaal behandel verzorgingsplan zodat we de huid met hygiënische voorwaarden kunnen behandelen en verzorgen. Puur Schoonheid heeft kennis van verschillende door de dokter of dermatoloog voorgeschreven producten. Puur Schoonheid  heeft een speciale opleiding gevolgd om huid problemen te verzorgen, van Acne tot psoriasis zelf seborroïsch eczeem hoort valt onder het verzorgingsplan. Daarnaast verzorgt Puur Schoonheid een thuis verzorgingsplan.(vraag naar de voorwaarden.