De gezonde Kleursalon

Bij Puur Kappers houden wij niet van chemicaliën zoals amonia, er zitten geen geurfilters in de producten Puur kappers werkt met pure geuren en essentiële oliën. En gelooft in het gebruik  van natuurlijke ingrediënten die heerlijk ruiken. Bij Puur kappers zit je in een gezonde  ammonia-vrije salon. Onze salon is letterlijk een verademing voor de Kapper en Klant!

Het Natuurlijke Alternatief

In de meeste haarkleuringen zitten agressieve chemicaliën zoals ammonia dat het haar beschadigt tijdens het kleuringsproces en de glans en gezondheid van het haar toetakelen. Bij Puur Kappers is dat anders. Wij zijn vriendelijker voor het haar en dat kun je direct zien en voelen. Doordat we meer biologische ingrediënten gebruiken en minder chemicaliën dan andere merken, hebben we een betere manier gecreëerd om haar te kleuren dat natuurlijk beter is.

100% grijsdekkend

En omdat haar nu eenmaal beter reageert op natuurlijke ingrediënten zijn de resultaten van onze producten uitstekend.
Onze unieke benadering is zachter voor het haar, houdt de kleur, het vocht en mineralen in elke haarstreng. En dus ziet het haar er natuurlijk gezonder en meer glanzend uit met een  stralende kleur.

Puur kappers werkt met een uniek kleur- en verzorgingssysteem. Het herstelt beschadigd haar(ook extreem beschadigd haar), met onze unieke nazorg methode hersteld het haar sneller. Ervaar de unieke Hair-basic verzorging methoden het geeft het haar een gezondere body, souplesse en glans terug.

Allergie Test

Wij zijn bij Puur Kappers bewust dat je van Biochemie net zo goed een allergische reactie kunt krijgen dan van de chemische stoffen in andere haarkleuringen. Bij Puur kappers kun je een Haarkleur Allergietest laten doen. Ben je bang dat je toch allergisch bent?
Neem dan Contact met ons op en vraag even naar de voorwaarden.

Haarkleuranalyse 
doormiddelvan een haarkleuranalyse is het mogelijk om een passende haarkleur bij je huid te vinden, bijv goud bruin is misschien niet jouw haarkleur maar asbruin wel, puur kapper kijkt met kleursjaaltjes welke haar het beste bij je past.