Retourbeleid

Dit retourbeleid is alleen van toepassing op producten die zijn gekocht bij Puur huid haar en voeten voeding(vouchers en verkoop producten). Dit retourbeleid is NIET van toepassing op vouchers, die jij hebt gekocht bij Puur huid haar en voeten & voeding en vouchers kunnen NIET worden ingeruild tegen producten.

Retourneren van ongewenste producten:

Je hebt 14 kalenderdagen de tijd om jouw overeenkomst te annuleren, beginnend op de dag waarop jij, of een door jou aangewezen derde, het product hebt/heeft ontvangen, tenzij dit product is uitgesloten van het annuleringsrecht. In het geval dat je meerdere Goederen in een bestelling hebt besteld, of de levering van jouw Goederen uit meerdere delen bestaat, begint de annuleringstermijn pas te lopen op het tijdstip waarop je het laatste artikel of deel hebt ontvangen. Wij verzoeken je het product zo spoedig mogelijk na de annulering van jouw overeenkomst te retourneren. Het product dient aan ons te worden toegestuurd binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag van jouw kennisgeving van annulering aan ons. Indien je jouw overeenkomst annuleert, zijn de kosten van de retourzending van het product voor jouw rekening.

Ongewenste producten moeten ongebruikt en in goede staat worden geretourneerd. Jij draagt er zorg voor dat het product deugdelijk is verpakt, zodat het tijdens het transport niet wordt beschadigd. Indien blijkt dat het product is beschadigd of is gebruikt in een mate die verder gaat dan voor een redelijke inspectie aan jouw kant noodzakelijk is, mogen wij restitutie weigeren.

Persoonlijke noot:
Soms is er noodzaakt een product mee te geven daarvoor maken wij 1 op 1 een (omruil afspraak) met de klant.
Het is dat niet de bedoeling een product gaat aanschaffen via internet en dan terug komt bij de salon om het geld terug te vragen.
Wij nemen dan het “gebruikte” product niet terug!

Defecte, gebrekkige of niet-conforme producten:

Wij raden je aan elk product na ontvangst zorgvuldig te controleren. Indien een product op het moment van levering een defect of gebrek heeft of anderszins niet overeenstemt met hetgeen jij hebt besteld, heb je een wettelijk recht het product te retourneren. We raden je nadrukkelijk aan om contact met onze klantenservice op te nemen, zodra je een probleem ontdekt.

Indien je een defect, gebrekkig of niet-conform product aan ons retour stuurt, zal het product in ons magazijn worden gecontroleerd. Indien een defect of gebrek wordt ontdekt, of het product niet overeenstemt met hetgeen jij hebt besteld, vindt in overeenstemming met het toepasselijk recht volledige restitutie plaats. Producten die verkeerd zijn gebruikt of waaraan wijzigingen hebben plaatsgevonden kunnen mogelijk niet worden geretourneerd.

Indien je in aanmerking komt voor restitutie, geschiedt een dergelijke restitutie binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het product door ons (of, indien van toepassing, de datum waarop jij ons bewijs hebt voorgelegd van het transport van het product aan ons).

Hoe wordt een product geretourneerd

Voor de retournering van een product aan ons dien je de onderstaande procedure te volgen. Houd er alsjeblieft rekening mee, dat van de retour services geen gebruik kan worden gemaakt bij producten die je langer dan 14 dagen in jouw bezit hebt gehad.

Behalve in het geval van een defect, gebrekkig of niet-conform product, mogen retourzendingen die niet voldoen aan deze vereisten, worden geweigerd.

  1. Stuur een mail naar retour@puur-hhv.nl
    2. Maak een foto van het product en de factuur 
    3. Vermeld Reden retournering en factuur nummer en de productnaam en de aanschaf datum (zie factuur)  eventuele aanvullende informatie in en verstuur de mail.
    4. Puur webshop stuurt jouw per mail een  verzendlabel voor de retourzending uit te printen en opsturen(zit deze label niet in de aankoop verpakking). 
    5. Volg de instructies op het verzendlabel en breng het label aan de buitenkant van jouw verpakking aan.

Een artikel dat niet bij Puur huid haar en voeten & voeding is gekocht, maar aan ons is geretourneerd, kan niet aan jou worden teruggezonden. Puur huid haar en voeten & voeding is niet verantwoordelijk voor de opslag, terugzending of het weggooien van een dergelijk artikel, noch is het in enige andere vorm verantwoordelijk voor een dergelijk artikel.

Houd er rekening mee dat grote artikelen die meer 5 dan kg wegen of langer zijn dan 460 mm niet via ons Puur huid haar en voeten & voeding kunnen worden geretourneerd. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice voor het retourneren van dergelijke artikelen.

Specifiek beleid per productcategorie:

In de onderstaande lijst zijn producten opgenomen die, al dan niet onderworpen aan bepaalde beperkingen, geretourneerd kunnen worden.

Categorie Specifieke redenen
Haar en huidverzorging- producten   Om hygiënische en veiligheidsredenen kunnen wij geen retour accepteren bij artikelen waarvan het verpakkingszegel is verbroken  of  geopende producten.
Sieraden Om hygiënische redenen kunnen wij geen retour accepteren bij sieraden die door middel van body piercing worden gedragen, zoals bijvoorbeeld oorringen. Verpakking kapot is
Voedsel, drank en bloemen Wij accepteren geen retour bij bederfelijke artikelen zoals voedsel, drank en bloemen. Of als de geopende producten zijn.
Haar kleur producten Om hygiënische en veiligheidsredenen kunnen wij geen retour accepteren bij artikelen waarvan het verpakkingszegel is verbroken of  geopende producten.
Gezondheid & Schoonheid Om hygiënische en veiligheidsredenen kunnen wij geen retour accepteren bij artikelen waarvan het verpakkingszegel is verbroken. of  geopende producten.
Elektronica . Ter bescherming van jouw privacy en andere met gegevens samenhangende belangen, verzoeken wij jou alle gegevens te verwijderen van de te retourneren elektronica en de producten te resetten naar de fabrieksinstelling. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gegevens die de geretourneerde artikelen bevatten

Indien je de bepalingen van dit Retourbeleid niet nakomt, behouden wij ons het recht voor retourzendingen te weigeren of onze vergoedingen en kosten aan jou in rekening te brengen.

Bedrijf

Puur huid haar en voeten & voeding

Volg ons

Onverslaanbare deals voor avonturen in de buurt

Puur huid haar en voeten & voeding is een makkelijke manier om enorme kortingen te krijgen bij het ontdekken van leuke activiteiten in jouw stad. Onze dagelijkse lokale aanbiedingen beslaan catering,banketbakker, restaurant, kapper, schoonheidssalon, pedicure, masseur en nog veel meer.  

Kijk op: www.puur-hhv.nl/acties of klik hier.

© 2018 Puur huid haar en voeten & voeding. Alle rechten voorbehouden
Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookies