Haar Groei Stimulatie Methode
en voor en nazorg advies

Wij doen hoofdhuid behandelingen met onze eigen methodiek in combinatie met de Activatie productlijn, dit proces ondersteunt ook als jij een de haartransplantatie bent ondergaan.

Haargroei stimulatie advies, overweeg je een haargroeistimulatie, of haartransplantatie? Laat je dan adviseren!

Intake
Met een microscoop wordt de hoofdhuid bekeken.
De Dermaconsulent geeft na het onderzoek een eerlijk  advies.
Welke methode past bij jouw wensen?
Wat zijn de kosten ?

Ons unieke haargroei stimulatie traject 
Wij zijn uniek in onze haargroei methoden. kom en ervaar het.
Met een speciale schoonmaak en verzorgingsmethode bereiden wij de hoofdhuid voor op de haargroeistimulatie.

Onze Haartransplantatie kliniek past bij jouw?
Weet je niet zeker of jouw hoofdhuid wel geschikt is voor een haartransplantatie? Doe dan een intake bij de Dermaconsulent.

Voor & nazorg advies
Voor & Nazorg kan van groot belang zijn bij haartransplantatie. Doe een gratis intake bij de Dermaconsulent en je weet gelijk of je hoofdhuid een haartransplantatie kan ondergaan. Tijdens de voorzorg doet de dermaconsulent een  DTox behandeling, hoofdhuid schoonmaken. Verhoornde talg verwijderen en de doorbloeding stimuleren en de haarzakjes schoonmaken. Laat ook je hoofdhuid schoonmaken na een haartansplantatie, de dermaconsulent maakt de  hoofdhuid met voorzichtigheid schoon en verzorgt de huid professioneel

Hoofdhuid problemen
Ook  mensen met hoofdhuid problemen kunnen een haartransplantatie ondergaan. Voor & Nazorg begeleiding van een Dermaconsulent of Dermatherapeut maak de kans groter dat de haartransplantatie succesvol verloopt. Ook een oudere huid kan een haartansplantie met een DTox voor en nazorg behandeling

Hair & Skin Basic behandeling
Bij hoofdhuid problemen kan de Dermaconsulent de klacht verminderen door de hoofdhuid schoon te maken en te verzorgen. Een Hair & Skin Basic behandeling kan betere haar groei resultaten geven, doorbloeding stimuleren, ontstekingen remmen, verhoornde talg verwijderen. Deze behandeling is zeer geschikt als voor en nazorg bij een haartransplantatie.

Meer Informatie?  Klik dan hier