Natuurlijk Keratine 
Een nieuwe manier van haren voeden, versteken en verzorgen. Door deze speciale haar verzorgingsbehandeltechniek wordt de kern van het haar gevoed en sterker gemaakt en de haarschubben op een natuurlijk weer op een natuurlijke manier gesloten, dit geeft een  sterke veerkrachtige glanzende uitstaling. legt geen laagje om het haar net als een gewone Keratine behandeling.

*Hair Basic
Deze uniek haarbehandelmethode is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke keratine behandeling dieper in de haren te krijgen.
De product is speciaal voor jouw, maakt een einde aan droge pluizige futloze ( ongecontroleerde haren) Haren. Zelf heeft het een goed effect op kroeshaar, stabiliseert de  ongewenste volume  en tempt te pluizerige krullerig krullen.
Het haar is na de behandeling makkelijk thuis te verzorgen.

Ingrediënten zijn:
Om de keratine in het haar te versterken (Keratine is hoofdbestanddeel van het haar) zorgen de voedingstoffen (hennepzaadolie, karitèboter, haverextract, argigine en panthenol ) voor het versterken van de haarvezels ,Daarnaast geeft het de haren aan de buitenkant een gladde glanzende uitstraling, als je een goede thuis verzorgingsbehandeling doet heb je voor een  lange tijd mooie sterk en glanzend haar. Laat je adviseren door Puur Kappers, zij geven een goed en makkelijk stylingsadvies.

 

KARITE’ BOTER

De karitèboter is een echte haar vriend voor schoonheid voor het haar, heeft met zeer hoge hydraterende, verzachtende eigenschap, zal je haar nieuw leven inblazen dankzij alle voeding .

HENNEPZAAD OLIE

Biologische hennepzaadolie van eerste persing, rijk aan omega 6, omega 3 en vitamine E, met een hydraterende, verzachtende en elastische werking. Is een uitstekende herstructurering voor het  haar, dringt diep door in de haarvezel, voedt en herstelt zonder een vettig gevoel achter te laten, en geeft zachtheid en glans aan het hele haar.

HAVEREXTRACTEN

Haver een heilzaam voor het haar, vooral voor delicaat, breekbaar en dun haar. De werking versterkt de haarvezels en kalmeert de gevoelige hoofdhuid. Het beschermt tegen invloeden van buitenaf en hydrateert tegelijkertijd, waarbij het water uit de atmosfeer vast houdt. Bij iedere haartype heeft het een sterkende verstevigende  veerkrachtige werking.

KERATINE

Hoofdbestanddeel van de haarstructuur. Keratine heeft als functie het haar gladder en zijdezacht te maken. In feite hechten de keratineketens zich aan het haar en vormen ze de vezels waaruit ze zijn samengesteld, waardoor ze volume krijgen en ze sterker en elastischer worden van binnenuit.

PANTHENOL

Het is in staat om de juiste mate van vochtigheid aan het haar te geven (voorkomt uitdroging en broosheid) het heeft ook verzachtende eigenschappen die fungeren als een ondersteuning voor styling en geeft een betere conditie aan het haar.

ARGININE

Aminozuur heeft hydraterende, herstellende en verzorgende eigenschappen voor hoofdhuid en haar. Het is een van de bestanddelen van de NMF (natuurlijke vocht inbrengende factor). Het is geschikt voor de droge, onelastische en gevoelige hoofdhuid en bevordert de haargroei.