HGs haargroeidstimulatie methode

HGS haargroeidstimulatie  ® is een haargroei methode waarbij de hoofdhuid eerst wordt ontdaan van verhoornde talg en van alle gebruikte verharde stylingsproducten het stimuleert de doorbloeding en helpt de haarzakjes te verwijden.
Als de huid goed schoon en verzorgd is en doorbloed is, wordt de huid voorbereid op een HGS haargroeistimulatie  ® behandeling. Het product wat wij gebruiken hebben zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. De hairbooster die haarfollikels voedt en (re)activeert. Het product  is samengesteld uit verschillende peptides en natuurlijke haargroei versterkende ingrediënten. Om de hoofdhuid te versterken wordt  Hyaluronzuur en vitamines en mineralen gebruikt. Deze haargroei methode kan ook na een haartransplantatie in gezet worden als onderhoudsbehandeling het zorgt ervoor dat de haren en de haarwortel gevoed blijven. Het is ook mogelijk om een PRP haargroei behandeling te doen, dit wordt gedaan met je eigen bloed. voor meer informatie klik hier

Bij verschillende vormen van alopecia is HGS Hairgrowth ® succesvol zolang er nog haarfollikels aanwezig zijn en er geen duidelijke andere oorzaak is,
zoals onderliggend klachten en/of medicijngebruik. HGS Hairgrowth ® stopt de actieve haaruitval binnen 3 maanden en stimuleert nieuwe haargroei.

Mannelijke en vrouwelijke kaalheid in schema, naar aanleiding van dit schema kun je zien hoeveel tijd er nodig is de haargroei te herstellen. Lukt het niet de haargroei te stimuleren dan verwijzen we u naar een veilige haartransplantatie kliniek of een haarwerkstudio die een echt haren haarwerk kan aanmeten, de Dermaconsulent bespreekt de mogelijkheden.

 

 

HGS Hairgrowth ® is voor mannen en vrouwen geschikt. Het behandelprotocol is voor de man en vrouw anders.
HGS Hairgrowth ® methode kan op verschillende manieren worden aangebracht namelijk via microneedling (oppervlakkige injecties in de huid) en of via een mesogun.

Microneedling bevordert de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid. Een slechte doorbloeding is een van de oorzaken van haaruitval. Door HGS Hairgrowth bilder ® en een betere doorbloeding worden de haarfollikels gestimuleerd, waardoor haren niet meer uitvallen en nieuwe haargroei ontstaat. Bij deze behandeling wordt geen hyaluronzuur gebruikt kan dus ook gebruikt worden als er een allergie is voor hyaluronzuur.

 

Het nieuwste type Mesogun voor haargroeistimulatie!

Mesogun, de Dermaconsulent werkt met een Mesogun speciaal voor haargroeistimulatie, door dat de HGS Hairgrowth builder ® op een speciale manier in de huid, net onder de opperhuid wordt ingebracht, brengt het de voedingstoffen precies op de plek waar het hoort te zijn. Door het gebruik van ronde injectie naaldjes komt de voedingstoffen rond de haarfollikel. Het effect van deze methode is dat rondom de haarwortel meer voeding gebracht word, het haar ziet er gelijk sterker uit, neutraliseert daarnaast de negatieve stoffen zoals DHT. Haarstamcellen krijgen de ruimte om te herstellen en te regeneren. Met andere woorden het cel metabolisme wordt versterkt en de eiwitsynthese wordt bevorderd, de bloedcirculatie wordt beter gestimuleerd. Om een goed resultaat te krijgen heb je 4 tot 6 behandelingen nodig.

 

Voor mannen is het beter om een kuur van (minimaal) 6 behandelingen
te nemen met een tussenpauze van 2 weken.

 

Voor vrouwen is het belangrijk om 6- 8 behandelingen te nemen, met een tussenpauze van 2 weken. Dit omdat het vaak gaat om een gecompliceerde haaruitval situatie.

Update onderhoudsbehandeling
Bij deze kuur is het belangrijk om 1 of 2 keer per jaar een update onderhouds -behandeling te boeken, maar voor een optimaal resultaat onderga je om de 3 maanden een of twee update behandelingen.

Hoofdhuid verzorging
Een hoofdhuid verzorging is belangrijk voor een langdurig goed haargroei resultaat.
Ook is het verstandig 1 keer in de maand of 1 keer in de 2 maand een hoofdhuid Hair & skin basic cleansing behandeling te boeken, voor mensen die dit al gedaan hebben is het een heerlijk gevoel dat de hoofdhuid weer schoon is, je ziet echt de resultaten die blijvend zijn. (je tanden poets je toch ook iedere dag…?). Meer weten klik hierThuiszorg  advies
:
Het is belangrijk dat de hoofdhuid en de haren thuis gestimuleerd blijven daarom is een thuis behandelpakket nodig, de haarproducten die tijdens en na de kuur gebruikt worden zijn:

Dtox cleanser
Dtox treatment
Dtox hairgrowth bilder
Dtox hair growthbilder supplement
Deze producten worden geleverd met een thuis behandelprotocol en wordt persoonlijk op jouw hoofdhuid en haarsituatie geanalyseerd en uitgeschreven. Het is belangrijk dat het behandelprotocol goed wordt gevolgd.

Kosten voor een HGS treatment en thuiszorg pakket zijn :
Ga er vanuit dat je ongeveer per behandeling   €150 euro kwijt bent.
De Dermaconsulent bespreekt de kosten na de scoop analyse.
het verschil in kosten ligt aan hoe de hoofdhuid er uit ziet en hoeveel zones er behandeld dient te worden en welke producten er worden ingezet.

Thuisverzorgingspakket zijn vanaf €89,00
Soms zijn er toevoegingen nodig dan kan de prijs moeten worden aangepast.
Dit is de prijs voor een klein pakket voor 1 maand, grotere pakketten zijn te koop voor meer prijs.

Mogelijkheid tot behandeling kan zijn:

  • beginnende haaruitval
  • oplopende haargrens
  • dunner wordend haar
  • kale plekken
  • Alopecia androgenetica
  • Alopecia areata
  • Alopecia frontalis
  • andere, niet verlittekende vormen van haaruitval
  • slechte doorbloeding
  • Seborrische klachten

Voor meer informatie kom naar de gratis intake, de Dermaconsulent kijkt eerst met een scoop op de hoofdhuid daarna wordt er een behandelplan besproken.
Afspraak maken kan via whatsapp: 06-42417901 of via mail info@puur-hhv.nl, telefonisch kan ook Tel: 057862675, digitaal www.1afspraak.nl

Gratis intake op donderdag avond van 17.00 tot 20.00 uur.
Tot ziens bij de Dermaconsulent!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *