DOF EN PLUIZIG HAAR WEER GLANZEND!

Hoe behandel je pluishaar?’ Onze tip: een keratine behandeling of nanoplastie . Die droge, beschadigde haren, ‘daar wil je deze zomer aan het zwembad écht niet meer aan denken’. Maar welke keratine behandeling moet je dan hebben? Er zijn ontzettend veel verschillende soorten, waarvan sommige niet zo goed voor je haar zijn. Om je op weg te helpen hebben we hier een uitleg over welke keratine het best bij jou past. Kom maar door met dat mooie zomerhaar!

Moroccan keratine behandeling of Nano keratine behandeling?

Moroccan keratine behandeling is wereldwijd een van de bekendste en meest verkochte keratine behandelingen, omdat het zelfs de meest lastige haartypes weer handelbaar maakt. De exclusieve formule is rijk aan witte klei, cacao-olie en mineralen die ervoor zorgen dat het haar gevoed wordt en het zijn natuurlijke schoonheid vertoond. Het volume van het haar wordt drastisch verminderd door dat het haar wordt steil gemaakt. Daarnaast herstelt en hydrateert het de haren.

Zie het als een soort straighten. Een nadeel is dat de meeste keratine treatments formaldehyde bevat. (onze salon gebruikt alleen formalhyde vrije producten) Na de eerste behandeling is er al sprake van 60 tot 100% glad haar voor ongeveer 3 tot 5 maanden afhankelijk van het haar type. De ingrediënten voeden en hydrateren de haren. Door een speciale kam methode wordt de gehydrolyseerde keratine onder de haarschubben gebracht waarna de haarschubben weer gesloten worden. Een keratine behandeling is rijk aan jojoba-olie, tarwekiemen, penthanol, witte klei, cacaoboter, KEM 3 Complex en mineralen.

Deze behandeling is niet geschikt voor geblondeerd, beschadigd ,gepermanent haar. Perfect voor extreem krullend en natuur haar.

Hoe gaat een Moroccan keratine behandeling?

Het wordt gewassen met een Deep Cleansing Shampoo dat de haren reinigt en hydrateert. Deze was methode wordt verschillende malen herhaalt. Het haar wordt ontdaan van styling resten, chemische processen, kleurstoffen. De shampoo zet de haarschubben open en doet dit om de opname van keratine te bevorderen. De shampoo is pH-balans, bevat cacao-extract en keratine.

Keratine wordt met een kwast secuur aangebracht op dunne strengen haar. Dit mag een half uur intrekken en daarna wordt het haar uitgewassen en als laatst word het haar met een stijltang bewerkt zodat het de houdbaarheid verbeterd.

Nanoplastie keratine behandeling

Deze behandeling kan op blond/gekleurd en beschadigd haar worden gedaan. NKB (Nano Proteïne Keratine behandeling), bevat geen Formaldehyde NKB is een gladmakende proteïne behandeling. Na een was en straightening behandeling is het effect van maar liefst 60% tot 100% afhankelijk van de haarstructuur en haartype. NPB behandeling is rijk aan tannine, Vitamine E, aminozuren en eiwitten.

Het voed, hydrateert en versterkt het haar. Het verandert droog en beschadigd haar in zacht, handelbaar en glanzend haar. Geschikt voor alle haartypes, Het is belangrijk om met de juiste verzorgingsproducten. Na de behandeling te gebruiken.

Hoe gaat een nanoplastie behandeling voor geblondeerd of gekleurd haar?

Het wordt gewassen met een Deep Cleansing Shampoo dat de haren reinigt en hydrateert. Deze was methode wordt verschillende malen herhaalt. Het haar wordt ontdaan van styling resten, chemische processen en kleurstoffen. De shampoo zet de haarschubben open en dit om de opname van keratine te bevorderen. De shampoo is pH-balans, bevat cacao-extract en keratine.

Daarna word het haar in 4en gedeeld en word de keratine met een kwast aan op kleine strengen haar. De keratine word 1 CM ver van de hoofdhuid aangebracht. Als laatst word het haar met een stijltang bewerkt zodat de houdbaarheid verbeterd.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Deze NPB methode kan op geblondeerd en gekleurd haar worden gezet ,deze methode is niet geschikt op natuur haar of krul haar dit product dan is MKB methode (Moroccan Keratine behandeling).

AfterCare Hoe behandel je het haar na de MKB en NKB behandeling?

MKB en NKB haarverzorging is een complete behandeling set bestaande uit 4 producten Voor kroes, droog, beschadigd haar. MKB haarverzorging beschermt en verzorgt het haar 7 dagen per week.

MKB en NKB haarverzorging Kit is een speciale behandeling die het volume, breuk en kroezen vermindert. Het haar wordt gevoed, gehydrateerd en verzorgd. Het haar wordt gevoed en gehydrateerd, de haarschubben worden afgesloten. Dit vermindert kroes en droge draden waardoor het haar handelbaar, glad en gezond wordt. De producten werken op de lengte van de haarvezels, volumevermindering, kroes beheersing, voor een verzegeld oppervlak en extra helderheid van gezonde lokken.

  • Verlengt het resultaat van een keratine behandeling
  • Vrij van SLS, SLES en Parabenen
  • Reconstrueert en herstelt de haarlokken
  • Hydrateert, voedt en versterkt
  • Vernieuwt de haarproteïnen
  • Vermindert kroezen en volume
  • Antistatisch effect
  • Zorgt voor elasticiteit en zachtheid

 

Vraag naar de voorwaarden en prijzen

Behandelprijzen

NKB en de MKB zijn vanaf €149,95. De prijzen zijn vanaf omdat de lengte van het haar meer product nodig heeft. Voor dat de behandeling wordt gedaan wordt de prijs vastgesteld.

Wij behandelen het haar niet als je geen thuisverzorging mee neemt, dan vervalt de garantie. Je hebt een nazorg van 2 weken. Deze afspraak wordt gelijk ingepland. Het thuis-verzorgingspakket bestaat uit 3 of 4 producten, afhankelijk van het haartype bedragen de kosten hiervoor minimaal € 99,95. Vraag welke producten voor jou haar type goed zijn.

ALERT

Ga alsjeblieft naar een salon die gespecialiseerd is in keratine behandelingen! Thuis kan het namelijk vreselijk mis gaan door het verkeerd op brengen van de producten. Je haar kan enorm beschadigen, of in het ergste geval verbranden!

Natuurlijke Keratine behandeling is er ook klik hier

Do not do this at home!