Welke  likdoorn heb jij?

 

Je hebt de gewone likdoorns die zijn makkelijk door Puur pedicure te verwijderen, maar er zijn ook likdoorns die moeilijker te verwijderen zijn.

Likdoorn

Een likdoorn is vaak een pijnlijke naar binnen gegroeide eeltplek, de plaatselijke drukbelasting is verstoord en wel zodanig dat de verhoorning niet alleen naar buiten toe optreedt maar. Als hoornpit naar binnen wordt gedrukt. Puur pedicure heeft geen medische aantekening, is bevoegd om  deze gewone,weke en zaad likdoorns te verwijderd, behalve de Neurovasculaire likdoorns. Puur pedicure zal de cliënt  dan doorverwezen  naar een medisch pedicure.

Weke likdoorns

Weke likdoorns komen alleen voor tussen de tenen. Voelen zacht aan en snel groeiend. Vaak komen deze likdoorn van druk punten van schoenen enz.

Zaad likdoorns

Zaadlikdoorns kunnen ontstaan zonder druk van buitenaf, er zijn vaak meerdere zaadlikdoorns bij elkaar. Ze komen vaak voor bij mensen met een slechte doorbloeding. Deze likdoorn zijn ook te behandelen door een Puur pedicure (zonder medische aantekening).

Neurovasculaire likdoorn  
Neurovasculaire likdoorns onderscheiden zich omdat in de rand van de likdoorn een bloedvat en/of Zenuwtakje bekneld is geraakt. Dit is een likdoorn die doorverwezen wordt naar een medisch pedicure.