Academie PUUR opleidingen 

Academie PUUR is een professionele opgezette opleidingstructuur met veel kennis en inzichten. Voor een ieder die graag wil leren en vooruit wil, niet bezig is met randzaken is Academie Puur jouw plaats om te studeren.

Natuurlijke behandelmethoden

Bij Academie PUUR kun je terecht voor diverse opleidingen. Deze opleidingen zijn speciaal geschreven voor Academiepuur op het verzorgen en begeleiden van huid en haar aandoeningen onderbouwd met een medische basiskennis. In onze beroepsopleiding besteden we ruim aandacht aan de diverse natuurlijke praktijk behandel en verzorgingsmethoden. Leer met het unieke verzorging leer systeem kijken naar de haar en huidaandoening. Voor meer informatie kijk dan eens op de pagina student.

Unieke lesmethode

De lessen worden klassikaal gegeven en zijn interactief. De lesstof wordt op verschillende wijze aangereikt. Om de contact momenten zo minimaal mogelijk te houden  wordt er  een grote mate van zelfstudie en voorbereiding op de lessen verwacht. Onze lessen zijn voor iedereen goed te volgen. In deze beroepsopleiding komen huid en haar behandelmethoden uit verschillende culturen voorbij. En leer je omgaan met natuurlijke en niet natuurlijke verzorgende en huid en haar ondersteunende zelfzorgmiddelen. Leer je natuurvoeding en supplementen in te zetten. Van haarwortel onderzoeken tot huid en hoofdhuid behandelapparatuur leren hanteren. Je eigen vademecum schrijven en salon en zelfzorg behandelplannen maken.
Na en bijscholing
Onze bij- en nascholingen worden gegeven door ervaringsdeskundige artsen en therapeuten. Bij Puur is het mogelijk om naast losse modules ook blokken van 4 modules te volgen om een inzicht te krijgen welke richting beter bij u visie past, zo is het mogelijk om aan Ayurvedische of Chinese behandelmethoden of aan bachbloesem, aromatherapie, orthomonoculaire voeding, natuurvoeding of massage technieken te snuffelen.
Als therapeut moet de medische basiskennis jaarlijks bij gehouden worden.
Wil je meer weten, deze blokken of losse modules worden beter omschreven op de pagina bij en na scholing. Voor meer informatie klik hier.