DE LYCON HARS EXPERIENCE BIJ WAX SALON PUUR! 

PUUR LYCONAfbeeldingsresultaat voor lycon

Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid. Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen. Vrouwen,mannen,sporters of gewoon iedereen die simpel weg niet van haar houd  wil graag  altijd een gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe met peperdure scheermesjes,pijnlijke epiladies,stinkende ontharingscrème of slecht werkende en  (Doehetzelf) waxstrips.

Waarom zou je niet kiezen voor een snellere en minder tot bijna geen pijnlijke manier?!  Niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen.

De unieke eigenschappen van de Lycon waxen op een rijtje:

Waxen is reeds mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm  

Nagenoeg pijnloze wax behandeling  

 

 

 

 

De Hot Gerelateerde afbeeldingWaxen worden aangebracht op relatief lage temperaturen

Zacht en verzorgend voor je huid, zonder roodheid of irritaties achteraf   

Heerlijk aromatische geurbelevingen

Het haar blijft weken lang weg

Je huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren

Bij ons in de salon is de wax op lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de verschillende soorten waxen zorgen voor een rustig gevende ervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Professionals vertrouwen op Lycon bij Puur wax salon voor een volledig haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei.

De Lycon wax formules zijn door zo krachtig samen gesteld dat ze meer grip hebben  op haarlengtes  al vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij onder andere de bikinilijn, bovenlip, oksels,  en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft weken lang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

Je kan vertrouwen op Lycon bij Puur wax salon voor een volledig haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei.