Speciaal voor jou

Speciaal voor jou bieden wij het hele jaar door verschillende aanbiedingen aan.
Zo kan je als je vaste klant bent genieten van verschillende acties en kortingen. Met de. Daarnaast krijgen vaste klanten 30% korting op knippen of een basiskleur behandeling..

Naast de standaard korting bieden wij ook andere voordelen aan. Je krijgt bij ons vaak  kleur en permanent garantie. Vaak als je een andere kleur hebt bedacht of een permanent hebt gehad vinden wij het fijn om te zien dat je er thuis ook goed mee kan omgaan en je plezier hebt van je behandelde haar. Daarom werken wij vaak met een garantie systeem. Je haar wordt nagekeken, verzorgd en als je nog vragen hebt worden die beantwoordt. We helpen je met drogen van je krullen of het opfrissen van je kleurtje.

LOPENDE ACTIES

30% korting  Op een knip of basiskleur-behandeling als je binnen 6-8 weken terug komt. Deze actie is het hele jaar geldig.
Laat je informeren door een van onze haarstylisten.

Moederdag 2023

Koop bij ons speciaal voor je moeder een kadobon.

Nieuw: Kleurspoeling v.a.

€25.00 in combinatie

met een knip behandeling!

Prijs is vanaf. Als het haar langer en/of dikker is vragen wij een kleine toeslag. tot €45,00

Kids & studenten Heb je de leeftijd van 13 t/m 17 jaar of ben je in het bezit van een studentenpas? Dan krijg je bij Puur Kappers Epe extra op voordeel op je knipbehandeling. Daarnaast ontvangen de studenten met een studentenpas altijd 30% cadeau op alle overige behandelingen. Zo zit jij bij Puur kappers Epe altijd goed.
Tussenuurtje? Je kan ook zonder afspraak bij ons terecht.
Klik hier voor prijs voor meer informatie .
Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Product bundelvoordeel
Koop je een set producten dan ontvang je altijd korting.

Hopelijk zien je we gauw!