De gezond thuiskleuring

Bij Puur Kappers houden wij niet van chemicaliën zoals amonia, er zitten geen geurfilters in de producten Puur kappers werkt met pure geuren en essentiële oliën. En gelooft in het gebruik  van natuurlijke ingrediënten die heerlijk ruiken. Bij Puur kappers zit je in een gezonde  ammonia-vrije salon. Onze salon is letterlijk een verademing voor de Kapper en Klant!

Afbeeldingsresultaat voor happy healthy hair colour

Puur Tints of Nature is een natuur haarkleuring voor thuis gebruik.
Omdat het een gel substantie is ,is het makkelijk aan te brengen en te verdelen over het haar.
De Puur Tints of Nature Kleuring dekt 100% grijs en is zacht voor het haar en de Hoofdhuid,heeft geen aparte chemiscAfbeeldingsresultaat voor happy healthy hair colourhe geur en is dus ideaal voor iemand met een gevoelige hoofdhuid!
U kunt 1 pakje gebruiken voor 2x uitgroei in te kleuren of 1x kort haar helemaal.
Heeft u dik lang haar? Dan adviseren wij 2 a 3 pakjes aan te

schaffen.

Heeft u vragen over uw haarkleur of twijfelt u tussen 2 tinten dan kunt u altijd contact met ons opnemen dan helpen wij u graag met het uitzoeken welke kleur het beste bij u past.

Kleur op maat laten maken
Wil jij een kleur opmaat laten maken ? Stuur ons een foto van de uitgroei en vooraangezicht en de lengte, wij geven je gratis een kleuradvies. info@puur-hhv.nl, t.a.v Haarkleuradvies
Moet er een kleur gemengd worden dan zijn de extra kosten 5 euro per meng kleur. webshop haarkleur klik hier

Natuurlijke haarkleur verzorgers
Voor kleur behoud en verhoging van de haarkwaliteit het is verstandig om de juiste haarverzorgingsproducten te gebruiken na een haarkleuring,  tint’s of nature heeft een hele verzorgingslijn met natuurlijke ingredienten,
Shampoo
scalp treatment
treatment
Conditioner
leave in conditioner
droog shampoo
voor meer info ga naar de webshop 

Highlights & Lightener kits

 

Ontdek een natuurlijkere gezondere manier om je haar thuis blond te maken met onze Tints of Nature 3 in 1 Lightener Kit. Speciaal samengesteld, vrij van ammonia en boordevol natuurlijke en biologische ingrediënten om uw haar te voeden, te verzorgen en te beschermen tijdens het ontkleurproces.

De Tints of Nature Lightener Kit is veganistisch, dierproefvrij en is ontworpen om medium bruin tot blond haar lichter te maken met 4 tot 7 tinten.
Deze salon geformuleerde kit bevat alles wat u nodig heeft om uw haar thuis te blonderen.

Be Bold, Be Colourful met Tints of Nature

Het Bold assortiment is een perfecte manier om een heldere nieuwe gewaagde tijdelijke look uit te proberen zonder je haar te beschadigen. Met 8 aan te passen kleuren en een pasteliser voor zachtere tinten is er een kleur voor ieders smaak.

 

Goed om te weten!

  • Semi-permanente haarkleuren
  • Bevat geen PPD’s, PTD’s of resorcinol
  • Bevat natuurlijke ingrediënten
  • Verrijkt met quinoa
  • De kleur vervaagt met elke wasbeurt
  • Wordt niet geadviseerd voor grijs of wit haar
  • Alle kleuren bevatten een Charcoal Clarifying Shampoo sachet
  • Het resultaat van de kleuring blijft ongeveer zichtbaar tussen de 3 tot 30 wasbeurten afhankelijk van de kleurkeuze
  • Wij adviseren om Tints of Nature Hydrate Shampoo en Conditioner te gebruiken om je nieuwe gedrufde kleur te beschermen

Mix en creëer!

Voor je eigen op maat gemaakte pastelkleur meng je Bold Colours met Bold Pasteliser.

Meng een 1 op 1 verhouding Bold Colour met Bold Pasteliser voor een leuke, gedurfde en mooie pasteltint.

Let op: Fuchsia en Rose Gold met de pasteliser mengen wordt afgeraden.

 

Donker haar?

Voor donkerblond haar of brunettes, reeds tot licht blond geblondeerd haar; gebruik onze Tints of Nature Lightener Kit. Hoe lichter je haarkleur hoe lichter en helder je resultaten zullen zijn

 

Het Natuurlijke Alternatief

In de meeste haarkleuringen zitten agressieve chemicaliën zoals ammonia dat het haar beschadigt tijdens het kleuringsproces en de glans en gezondheid van het haar toetakelen. Bij Puur Kappers is dat anders. Wij zijn vriendelijker voor het haar en dat kun je direct zien en voelen. Doordat we meer biologische ingrediënten gebruiken en minder chemicaliën dan andere merken, hebben we een betere manier gecreëerd om haar te kleuren dat natuurlijk beter is.

100% grijsdekkend

En omdat haar nu eenmaal beter reageert op natuurlijke ingrediënten zijn de resultaten van onze producten uitstekend.
Onze unieke benadering is zachter voor het haar, houdt de kleur, het vocht en mineralen in elke haarstreng. En dus ziet het haar er natuurlijk gezonder en meer glanzend uit met een  stralende kleur.

Puur kappers werkt met een uniek kleur- en verzorgingssysteem. Het herstelt beschadigd haar(ook extreem beschadigd haar), met onze unieke nazorg methode hersteld het haar sneller. Ervaar de unieke Hair-basic verzorging methoden het geeft het haar een gezondere body, souplesse en glans terug.

Allergie Test

Wij zijn bij Puur Kappers bewust dat je van Biochemie net zo goed een allergische reactie kunt krijgen dan van de chemische stoffen in andere haarkleuringen. Bij Puur kappers kun je een Haarkleur Allergietest laten doen. Ben je bang dat je toch allergisch bent?
Neem dan Contact met ons op en vraag even naar de voorwaarden.

Haarkleuranalyse 
doormiddelvan een haarkleuranalyse is het mogelijk om een passende haarkleur bij je huid te vinden, bijv goud bruin is misschien niet jouw haarkleur maar asbruin wel, puur kapper kijkt met kleursjaaltjes welke haar het beste bij je past.