Gentleman’s Barber scheergel is een unieke scheergel voor de gevoelige huid en heeft een huid herstellende verkoelende werking, is ontstekingremmend, voorkomt en verminderd puistjes en baardtinea, maakt de baard lekker zacht en geeft een fris gevoel.
100 ml € 19,95

Gentleman’s Barber cleansinggel
is een unieke cleanser voor de baard  en aangrenzende gelaat streek (oppassen niet bij de ogen gebruiken) reinigt de gevoelige huid en de baard, heeft een verkoelende reinigende werking.
100 ml € 16,95

Deze producten zijn ook prima in te zetten bij eczeem, psoriasis, Acne enz.

Een echt barbier shop diploma    
PUUR Kapper heeft een echt barbiershop diploma en heeft in de salon een echte ingerichte barbiershop.  naast  het knippen van kapsels is het mogelijk om je te laten scheren.

Wet towel scheer treatment
Iedere medewerker bij PUUR Barbier kappers heeft een scheer en wet towel treatment  diploma. Kom en ervaar de heerlijk verzorgende behandeling, een echte scheer beleving             

Weet jij hoe je een baard moet verzorgen?
PUUR Barbier leert jou de baard te onderhouden de juiste producten te gebruiken. Laat je baard wassen, knippen en scheren. met onze uniek baard was verzorging methode een frisse gezonde huid zonder baard tinea. Bij een mooi kapsel een mooie verzorgde baard. vraag een baard style advies, een baard is individueel, bij ieder gezicht past een eigen unieke baard. Maak snel een afspraak! Klik hier