Werken vanuit de laatste mode lijnen met natuurproducten

Puur kappers vind gezondheid en milieu belangrijk, er mooi uitzien blijft het belangrijkste. Bij puur kappers werken we vanuit de laatste mode lijnen en willen dat graag doen met natuurproducten, wie dacht dat het niet mogelijk is met natuur kleuring heeft het mis.
Fashion kleuren kunnen ook met natuurlijke producten.
Van blond tot donker van rood tot paars en natuurlijk ook de nu zo modieuze grijs tinten. Het product is beter voor de hoofdhuid en de haren.

Negatieve effecten op het lichaam
Hebben geen negatieve effecten op het lichaam bij zwangerschap. Zelfs kunnen bij eczeem of andere huidproblemen deze producten ingezet omdat de producten niet zo diep in de hoofdhuid en haren gaan zitten als chemische producten, het wil niet zeggen dat biochemie geen  nadelige  effecten kan hebben, bij puur kappers wordt dat eerst onderzocht, de test wijst uit of er gekleurd kan worden.

Allergenen
Allergenen zitten vaak in  verschillende haar en huid producten, het is daarom ook belangrijk dit te testen als jij een allergie probleem hebt of wat overgevoelig bent. Vraag bij puur kappers een test aan, jij kunt bij ons ook gekleurd of gepermanent worden. Vaak zijn zware metalen het probleem in onze producten komen deze niet of bijna niet voor.

Haar verzorgingsadvies
Naast het modisch kleuren wil jij ook mooi en gezond haar hebben. Puur kappers leert jouw het haar sterk en gezond te houden. Langhaar slijt snel aan de onderkant waardoor het vaak niet langer wordt of dikker lijkt. Het haar herstel plan helpt om de haren sterk en gezond te maken waardoor het vaak dikker wordt en meer veerkracht heeft. Met een hair-Basic in de salon ervaar je hoe snel het effect heeft op de haargroei, de voedingsbodem en veerkracht van de haren.